March 5

AnoNops, AnonHQ og officielt FED marcher eksponeret

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Millionmaskens marts er infiltreret. John Fairhurst har arbejdet for regeringen at dele Anonym indefra og bruge den til profit. Siden 2012 har han været kendt for sin psyop The Occupy Movement. Vi kender alle Anon Ops og Anon HQ og lignende er offentlige hjemmesider. Sorte Lives Matter er allerede blevet udsat. Vi har afsløret mange som Courage Foundation tidligere. Fortsæt, da udstillingen er i gang. Eliten planlægger altid et skridt foran os. Vi må holde op med at være bagud. Vi ved, at den 5. november i år bliver en pyop. Der vil være infiltratorer ligesom alle andre protester. De vil infiltrere ved hjælp af Anonymous image, Anonymous navn, og de vil skabe vold, som vil miskreditere Anonym fuldstændigt. Vi udsætter disse jokere og vil fortsætte med at, indtil Anonymous er sikker igen. Ægte Anonym må forsvare sig. Vi må alle afsløre dem, vi finder, der er agenter, og de spammere, der kontrolleres af dem.

Det er tid til, at Anarki stiger.

Anonym understøtter ikke Million Mask Marts 2016.

Se på de seneste lækager, vi har lagt ud for jer, studere de konti, vi har opført, så I selv kan identificere dem.

Vi må alle arbejde nu. Det er tid til at bemande jeres stationer! Slaget er over os.

Deltag ikke i Million Mask Marts den 5. november i år.

Vi har fået identiteten af lederne af et stort net af agenter infiltratorer. Besøg http://pastebin.com/rWPmHrgp for detaljer og hjælpe os med at afsløre disse snigende elendige!

Vi er Anonyme.

Vi kæmper mod ondskabens kræfter.

Vi afslører de korrupte.

Vi ødelægger løgnene.

Vi giver os selv til sandheden.

Vi taler fra viden.

Mange af os bliver myrdet.

Mange af os er i bur i det meste af vores liv.

Men uanset hvor mange af os de forsøger at tavse.

Så længe der er en i verden.

En, der bærer ideen om Anonym.

Anonym skal aldrig dø.

Anonym vil være den sidste stående.

Forvent os.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Del og rapportere og blokere disse mennesker. de samfund, de er i.og deres tilhængere. Først når vi står sammen og arbejder og kæmper, vil det lykkes os virkelig at erobre disse ulve. Vi er først begyndt med dette som vores første udgivelse. Der er mange flere, vi vil frigive om kort tid. For at vi kan vinde denne kamp og redde denne verden, skal du hjælpe os med disse små opgaver. Kun med dig, nye anoner, tilhængere af anonyme og andre krigere af korruption. Kun med dig kan vi nå vores mål og ødelægge Jesuit Elite, der regerer os nu. Vi må ikke have nogen herskere. Vi må ikke have nogen religion. Begge er hjernevaskende. Begge er kontrol over fri vilje, som er død af fri vilje og menneskelighed. Begge er korrupte og onde. Kun ægte anarki, som ifølge sin definition er fravær af regering og absolut frihed for den enkelte. Kun med anarki kan vi overleve. Anonym vil ikke stoppe med at klatre op i pyramiden, før vi når øjet og flår den ud af dens bedrift.