March 5

AnonOps, anonHQ en officieel FED marsen blootgesteld

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

De Million Masker March is geïnfiltreerd. John Fairhurst heeft voor de overheid gewerkt om Anonymous van binnenuit te splitsen en het te gebruiken voor winst. Sinds 2012 is hij bekend van zijn psyop The Occupy Movement. We kennen allemaal Anon Ops en Anon HQ en dergelijke websites van de overheid. Black Lives Matter is al blootgesteld. We hebben velen zoals Courage Foundation eerder blootgelegd. Ga verder als de bloot aan de gang is. De elite plant ons altijd een stap voor. We moeten ophouden achter te blijven. We weten dat 5 november dit jaar een psyop wordt. Er zullen infiltrators zijn, net als alle andere protesten. Ze zullen infiltreren met behulp van Anonymous' imago, Anonymouss' naam en ze zullen geweld creëren dat Anoniem volledig in diskrediet zal brengen. We stellen deze jokers bloot en zullen doorgaan, totdat Anonymous weer veilig is. Real Anonymous moet zichzelf verdedigen. We moeten iedereen ontmaskeren die we vinden die agenten zijn en de spammers die door hen worden bestuurd.

Het is tijd voor Anarchie om op te staan.

Anonymous ondersteunt het Million Mask Maart 2016 niet.

Kijk naar de vorige lekken die we voor jullie hebben gemaakt, bestudeer de rekeningen die we hebben opgesomd zodat jullie ze zelf kunnen identificeren.

We moeten nu allemaal werken. Het is tijd om je stations te bemannen! De strijd is op ons.

Neem geen deel aan het Million Mask Maart op 5 november van dit jaar.

We hebben de identiteiten van de leiders van een groot web van agenten infiltrators. Bezoek http://pastebin.com/rWPmHrgp voor meer informatie en help ons bloot deze verraderlijke ellendelingen!

We zijn Anoniem.

We vechten tegen de krachten van het kwaad.

We ontmaskeren de corrupten.

We vernietigen de leugens.

We geven onszelf aan de waarheid.

We spreken uit kennis.

Velen van ons zijn vermoord.

Velen van ons zitten voor het grootste deel van ons leven in een kooi.

Maar hoeveel van ons ook proberen te zwijgen.

Zolang er maar één in de wereld is.

Iemand die het idee van Anoniem draagt.

Anoniem zal nooit sterven.

Anoniem zal de laatste zijn die overblijft.

Verwacht ons.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Deel en rapporteer en blokkeer deze mensen, de gemeenschappen waarin ze zijn en hun volgelingen. Alleen als we samen staan en werken en vechten, slagen we erin deze wolven echt te veroveren. We zijn hier pas mee begonnen als onze eerste release. Er zijn er nog veel meer die we binnenkort zullen vrijgeven. Om deze strijd te winnen en deze wereld te redden, moet je ons helpen met deze kleine taken. Alleen met u, nieuwe anons, aanhangers van anonieme en andere strijders van corruptie. alleen met u kunnen we ons doel bereiken en de Jezuïeten Elite vernietigen die ons nu regeren. We moeten geen heersers hebben. We moeten geen religie hebben. Beiden hersenspoelen. beide zijn controle over de vrije wil, wat de dood van vrije wil en de mensheid is. Beide zijn corrupt en kwaadaardig. Alleen ware anarchie, die door haar definitie is... afwezigheid van regering en absolute vrijheid van het individu. Alleen met anarchie kunnen we overleven. Anoniem zal niet stoppen met het beklimmen van de piramide tot we het oog bereiken en het uit zijn bedrijf trekken.