March 5

AnonOps, AnonHQ och officiellt FED Marches Exposed

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Million Mask March har infiltrerats. John Fairhurst har arbetat för att regeringen ska dela Anonymous inifrån och använda den för vinst. Sedan 2012 har han varit känd för sin psyop The Occupy Movement. Vi vet alla att Anon Ops och Anon HQ och liknande är statliga webbplatser. Black Lives Matter har redan exponerats. Vi har exponerat många som Courage Foundation tidigare. Fortsätt som exponeringen pågår. Eliten planerar alltid ett steg före oss. Vi måste sluta vara bakom oss. Vi vet att den 5 november i år kommer att bli en psyop. Det kommer att finnas infiltratörer precis som alla andra protester. De kommer att infiltrera med Anonymous image, Anonymous namn och de kommer att skapa våld som kommer att misskreditera Anonymous helt. Vi exponerar dessa jokrar och kommer att fortsätta, tills Anonymous är säkrad igen. Riktiga Anonymous måste försvara sig. Vi måste alla avslöja de vi hittar som är agenter och spammare som kontrolleras av dem.

Det är dags för Anarki att Rise.

Anonym stöder inte Million Mask mars 2016.

Titta på de senaste läckorna vi har lagt ut åt er, studera räkenskaperna vi har listat så att ni kan identifiera dem själva.

Vi måste alla arbeta nu. Det är dags att man dina stationer! Striden är över oss.

Inte delta i Million Mask mars den 5 november i år.

Vi har fått identiteten hos ledarna för ett stort nät av agentinfiltratörer. Besök http://pastebin.com/rWPmHrgp för mer information och hjälp oss att avslöja dessa lömska wretches!

Vi är anonyma.

Vi kämpar mot ondskans krafter.

Vi avslöjar de korrupta.

Vi förstör lögnerna.

Vi ger oss själva till sanningen.

Vi talar från kunskap.

Många av oss mördas.

Många av oss är burade för de flesta av våra liv.

Men oavsett hur många av oss försöker de tysta.

Så länge det finns en i världen.

En som bär idén om Anonym.

Anonym ska aldrig dö.

Anonym blir den sista som står.

Förvänta oss.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Dela och rapportera och blockera dessa människor. de samhällen de är i. och deras anhängare. Först när vi står tillsammans och arbetar och slåss kommer vi att lyckas erövra dessa vargar. Vi har bara börjat med detta som vår första utgåva. Det finns många fler som vi kommer att släppa inom kort. För att vi ska kunna vinna denna kamp och rädda den här världen, måste du hjälpa oss med dessa små uppgifter. Bara med dig, nya anons, anhängare av anonyma och andra korruptionskämpar. Bara med dig kan vi uppnå vårt mål och förstöra jesuiteliten som styr oss nu. Vi får inte ha några härskare. Vi får inte ha någon religion. Båda är hjärntvättande. Båda är kontroll över fri vilja, vilket är död av fri vilja och mänsklighet. Båda är korrupta och onda. Bara sann anarki, som enligt sin definition är frånvaro av regering och absolut frihet för individen. Bara med anarki kan vi överleva. Anonym slutar inte klättra på pyramiden förrän vi når ögat och sliter ut den från dess innehav.